Η ομάδα των “Πρωταθλητών” με τον προπονητή τους κ. Ακουμιανάκη
Η ομάδα των “Πρωταθλητών” με τον προπονητή τους κ. Ακουμιανάκη

Μεγάλη τιμή για τον όμιλο κολύμβησης των  Πρωταθλητών η συμμετοχή του με 4 κολυμβητές και την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στην παρθενική εμφάνιση του ομίλου στη μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση «Βενιζέλεια».

Ο αγωνιστικός απολογισμός θαυμάσιος σε μια διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό και αθλητές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο  με τεράστια εμπειρία και συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τα αποτελέσματα του συλλόγου

3η θέση, χάλκινο μετάλλιο με τον αθλητή Εμμανουήλ Περάκη που παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ότι  δεν φοβάται τις προκλήσεις  και 5η θέση με τον ίδιο στα 1500μ. ελεύθερο.

5η θέση με τον Κωνσταντίνο Αδάμο στα 50μ. ύπτιο,   11η θέση στα 50 ελεύθερο  από  την Αμαλία  Γαγάνη που και εκείνη παρά  το νεαρό της ηλικίας της δείχνει σταθερή και προοδευτική βελτίωση κάθε χρονιά και επίσης ο αθλητής Γεώργιος Καλογιαννάκης, ο οποίος προσπάθησε  στα 100μ. πρόσθιο αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

«Ο προπονητής κ. Ακουμιανάκης συγχαίρει δημοσίως όλους τους αθλητές του ομίλου σε όλα τα τμήματα που συμπαραστάθηκαν στους συναθλητές τους στη δύσκολη προσπάθεια που κατέβαλαν και που με την απόδοσή τους καθιερώνουν  τον όμιλο των «Πρωταθλητών» στο κολυμβητικό στερέωμα» αναφέρει ανακοίνωση των Πρωταθλητών.