“Σ’ ευχαριστώ που με πρόσεχες, που με μεγάλωσες και για όσα με δίδαξες”

Μανώλης Παπαδάκης (προπονητής, γιος του Γκέραρντ): «Ευγένιε… Ήσουν σαν πατέρας μου και πάντα θα σε θυμάμαι σαν πατέρα μου! Σε ευχαριστώ που με πρόσεχες, που με μεγάλωσες και για όσα μου δίδαξες! Σε αγαπώ!».

Δημήτρης Μπαρούς: “Συλλυπητήρια για τον χαμό του ποδοσφαιρικού Τιτάνα και ανθρώπου. Μπορεί εσύ να είχες την τύχη να τον είχες πατέρα αλλά νομίζω ότι ήταν πατέρας όλων μας. Καλό παράδεισο να έχει”.

Πέτρος Περυσινάκης: “Εμείς όλοι οι ομιλητές πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μίστερ που έκανε την ομάδα μας πολύ μεγάλη! Καλό παράδεισο δάσκαλε”…

Δημήτρης Παπαματθαιάκης: “Τέλος εποχής. Καλό ταξίδι Μίστερ”!

Βαγγέλης Χοσάδας: “Σ’ εμάς όλους χάρισε τα ωραιότερα ποδοσφαιρικά μας χρόνια. Έκανε τον Ο.Φ.Η. πραγματικά μεγάλο. Θα τον ξανά βρούμε στην γειτονιά των Αγγέλων”.

Νίκι Παπαβασιλείου: “Το πνεύμα σου θα είναι πάντα μαζί μας. Σε ευχαριστώ για όλα Μίστερ δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!”.

Μανόλης Γρηγοράκης (δημοσιογράφος): “Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Κρητικέ”.

Αντώνης Κατσαρός (δημοσιογράφος): “Επειδή σε αυτή τη χώρα άπαντες αποκαλούνται δάσκαλοι δίχως να έχουν κατακτήσει αυτό το δικαίωμα, αυτός ήταν ο μόνος που άξιζε τέτοιο χαρακτηρισμό. Χωρίς να είναι Έλληνας…”.

Μανώλης Βογιατζάκης (δημοσιογράφος): “Μαζί σου μεγαλώσαμε… Μας έκανες ν’ αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο… Αντίο Ευγένιε! Σ’ ευχαριστούμε για όλα!”.

Μάνος Σουργιάς (δημοσιογράφος): “Δεν έφυγε ο Γκέραρντ, ένα μεγάλο κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου χάθηκε…”.

Αγγελος Μενδρινός (δημοσιογράφος): “Για τους λογής ρατσιστές: Πόσο λιγότερο Κρητικός και Ελληνας ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ από όλους μας; Καλό σου ταξίδι πατριώτη…”

Χριστίνα Αμερικάνου (δημοσιογράφος): “Έφυγε” ο ανθρωπος και μετά ο προπονητής Ευγένιος Γκέραρντ. Αν ολοι όσοι σήμερα για να τιμήσουν τη μνήμη του γράφουν στατους στα social και θρηνούν με δηλώσεις, τηρούσαν απλά τις αρχές του σε κάθε τους βήμα μέσα στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο, τότε ο χώρος θα ήταν διαφορετικός. Μέγα το παράδειγμά του, ελάχιστοι όσοι το ακολούθησαν”.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολλανδός που έκανε περήφανους τους Κρητικούς
Το Κύπελλο, το Βαλκανικό και πέντε φορές στην Ευρώπη
«Μίστερ, θα δεις τι μπάλα θα παίξω για σένα»
Άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο