Ο Τριανταφύλλου σκόραρει

Ήταν να μην πάρει φόρα ο ΠΟΑ. Οι Ατσαλενιώτες πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και την πρώτη μακριά από το γήπεδο τους κερδίζοντας χθες τον Άγιο Ιερόθεο με σκορ 2-1. Με τη νίκη τους αυτή οι “πράσινοι” έμειναν μόνοι τους στην 2η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον Ηρόδοτο και αν συνεχίσουν έτσι γρήγορα θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής και θα μπορούν να σκέφτονται και μια καλύτερη πορεία.

Για άλλη μια φορά μίλησε η εμπειρία με τους Ρουμπάκη, Τριανταφύλλου να «καθαρίζουν» για λογαριασμό του ΠΟΑ πετυχαίνοντας τα γκολ της νίκης. Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος όπου  έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ και να τελειώνει με την υπόθεση νίκη.

Στο β’ ημίχρονο έδειξε σημάδια χαλάρωσης και λίγο έλειψε να χάσει μέσα από τα χέρια της το τρίποντο. Ο ΠΟΑ προηγήθηκε μόλις στο 1’  με τον Ρουμπάκη βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Τριαναταφύλλου πήρε την σκυτάλη και έκανε το 0-2.

Η καλή εικόνα του ΠΟΑ δεν είχε συνέχεια στην επανάληψη με συνέπεια οι γηπεδούχοι να μειώσουν στο  75′ με τον Μανδαμαλιώτη με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-2.

Το τελευταίο τέταρτο ο ΠΟΑ πέρασε δύσκολες στιγμές ενώ στο  77′ χρειάστηκε μια σπουδαία  απόκρουση του Παπαδάκη σε πλασέ του Σαγανά για να μείνει το 1-2.

Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Αντωνίου (Αν. Αττικής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούμπης, Κουντούλας, Χαραλάμπους (46′ Μιζάνης), Μαντζώρος (66′ Ρόππας), Καφαλίδης, Μαρτίνος, Λέσι, Σιμιτζής (72′ Πανούσης), Αργυρίου, Σαγανάς, Μανδαμαλιώτης.

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελλάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (74′ Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (84′ Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Γιαλιτάκης (78′ Βρεττός), Τριανταφύλλου, Πατινιώτης.

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Εγκώμια Σουτζή για Παπαδάκη

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του στο α` μέρος αλλά και προβληματισμένος για την χαλάρωση στην επανάληψη εμφανίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης ο Μανόλης Σουτζής.

Ο τεχνικός του ΠΟΑ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δίκαια προηγηθήκαμε ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και περισσότερα γκολ.

Στην επανάληψη μετά από το 50′ χάσαμε τον ρυθμό μας, δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος και πιεστήκαμε πολύ μέχρι το τέλος.

Το καλό για μας ήταν ότι ο τερματοφύλακας μας ήταν σε μεγάλη μέρα και μας βοήθησε να κρατήσουμε την νίκη. Τώρα κοιτάμε το ματς κόντρα στην Παλαιόχωρα που είναι στην έδρα μας”.

 

ΕΡΜΗΣ Ζ.-ΚΗΦΙΣΙΑ 2-1

Επιστροφή στις νίκες με Τοπούζη

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ερμή Ζωνιανών που χθες πέτυχε την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 επί της Κηφισιάς. Οι γηπεδούχοι είχαν να χαρούν τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με το τρίποντο αυτό πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για τους γηπεδούχους ήταν ο Τοπούζης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα, δίνοντας προβάδισμα στο 10′ και στο 73′, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 59′ ο Έσλερ.

Διαιτήτευσε ο Κρασαγάκης με βοηθούς τους  Μαυρουδή, Ελευθεράκη από το Ηράκλειο.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Σταθουλόπουλος, Πασιαλής (56’ Σκουτέλης), Σταθόγλου, Τοπούζης, Χατζηδημητρίου (78’ Πρωτογεράκης), Πλουσής.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κυρίτσης, Μιχελίτσης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Παλιαρούτας (8’ λ.τ. Καραμπάς), Τσαφταρίδης (46’ Παναγιωτόπουλος), Τζέλι (74’ Κοντογιάννης), Καϊμακαμούδης, Ρέντζης, Κωνσταντινίδης (78’ Κατσέρης).

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0

Ούτε κλαίει ούτε γελάει…

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις η Παλαιόχωρα έμεινε στο ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0 στην Κάνδανο με τον Φωστήρα, για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη είχε μάλιστα τεράστια ευκαιρία στο φινάλε του αγώνα για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη με τον Δρακάκη να στέλνει την μπάλα άουτ.

Νωρίτερα το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες που μοιράστηκαν αμφότερες τους βαθμούς με την Παλαιόχωρα να ανεβαίνει έτσι στους έξι και τον Φωστήρα να υποχωρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με εννέα.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Τζαγκαράκης (66′ Αντ. Μανουσάκης), Ζαϊμίδης (85′ Θεοδωράκης), Μαζιώτης, Δρακάκης, Κερμενίδης, Βργκοτς (76′ Δημ. Μανουσάκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατσόγλου, Καλημέρης, Πρίκας, Μπιταξής, Στρίγγας (69′ Σιμώσης), Χαρίτος (66′ Ρόκας), Μήτκας (66′ Νικολόπουλος).

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-0

Χαμηλά οι Ρεθυμνιώτες

Στην προτελευταία θέση της κατάταξης παρέμεινε η ΑΕ Μυλοποτάμου μετά την ήττα με 2-0 που γνώρισε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου από τον Ηλυσιακό. Ο νικητής κρίθηκε ουσιαστικά μέσα σε 4 αγωνιστικά λεπτά. Στο 45’ ο Πιπίνης εκτέλεσε φάουλ και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Με παρόμοιο τρόπο έγινε και το 2-0 στο 49’ από το φάουλ του Μάλτσι. Η ομάδα του Ρεθύμνου τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 69’ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Λουτριώτης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας (86′ Τσινιας), Μουσταφίδης, Πιπίνης, Λαμπρόπουλος, Τσίτσαρης, Αμανατίδης (81′ Παπαδημητριου), Ιωάννου, Σουλελές (72′ Γκέζος), Μάλτσι (77′ Τριανταφύλλου).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ: Λουτριώτης, Μυρθιανός, Μπιτσόκος, Λένγκα, Μποτωνάκης, Μπακάλης, Δελήμπασης, Δαραμάρας (69′ Κελαϊδης), Βιτώρος (52′ λ.τ. Κρίτσας), Ντινιωτάκης (80’ Σκουλούδης), Μηνάς (67′ Στούπης).