ΠΟΑ - ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Κυνηγώντας την ουσία και αφήνοντας στην άκρη το θέαμα ο ΠΟΑ έφτασε χθες στην πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 2-0 σε βάρος της ΑΕ Μυλοποτάμου στο Ατσαλένιο. Οι “πράσινοι” δεν γοήτευσαν με την απόδοση τους ωστόσο είχαν την ουσία, ενώ χωρίς να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί είχαν και δυο δοκάρια και η νίκη τους δεν αμφισβητείται.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28’ με ένα δυνατό σουτ του Χαρίτου που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Λουτριώτη. Μέχρι τότε ο ΠΟΑ δεν είχε δημιουργήσει φάσεις σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν απειλήσει με μια κεφαλιά του Βιτώρου στο 10’ που έφυγε άουτ.

Στο β’ ημίχρονο  η ΑΕ Μυλοποτάμου άσκησε περισσότερη πίεση και είχε δυο ευκαιρίες στο  52’ με τον Δελήμπαση να σουτάρει και τον Παπαδομιχελάκη να απομακρύνει λίγο πριν την γραμμή και στο 70’ με τον Μηνά να κάνει το σουτ αφού προηγουμένως ίσως βρήκε την μπάλα με το χέρι) που έφυγε λίγο έξω άουτ.

Όσο περνούσε ο χρόνος, η ομάδα του Ρεθύμνου άφηνε χώρους κι έτσι  στο 76’ μετά από κόρνερ του Ρουμπάκη ο Λέγκα στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Από το επόμενο κόρνερ όμως στο 77’ ήρθε το 2-0 για τον ΠΟΑ  με τον Τριανταφύλλου, ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης  στον Λουτριώτη,  ανοίγοντας λογαριασμό για τη φετινή χρονιά.

Το φινάλε είχε δυο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Στο 89’, ο Βιτώρος με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήταν η σειρά του ΠΟΑ να απειλήσει και να σκοντάψει στο δοκάρι, με το σουτ του Μπέρκη.

Διαιτήτευσε ο Κουκουράκης (Χανίων), ο οποίος κιτρίνισε Βιτώρο, Χατζηανδρέου. Βοηθοί του ήταν ο Πάγκαλος (Λασιθίου) Κομισοπούλου (Χανίων).

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (84’ Γιαλυτάκης), Χαρίτος (79’ Μπέρκης), Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου (90’ Τοπάλι), Τριανταφύλλου, Ντάμπος (67’ Ρωμανάκης), Πατηνιώτης.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ: Λουτριώτης, Μυρθιανός, Σιόρες, Μποτονάκης, Λένγκα, Στούπης (67’ Κριτσωτάκης), Μπακάλης, Δελήμπασης, Μηνάς, Μερτίρι (52’ Ντινιωτάκης).­

 

ΣΟΥΤΖΗΣ: «ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ»

Η νίκη αφιερωμένη εξαιρετικά στον Χαμαλάκη

Παίκτες και τεχνική ηγεσία αφιέρωσαν τη νίκη του ΠΟΑ στον άτυχο Παναγιώτη Χαμαλάκη, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και θα μείνει καιρό εκτός δράσης.

Ο Μανόλης Σουτζής κράτησε την ουσία από το ματς λέγοντας στις δηλώσεις του: «Είχα πει πριν από το παιχνίδι στους παίκτες μου ότι το μόνο που μετράει είτε με καλό ποδόσφαιρο είτε χωρίς είναι η νίκη. Είχαμε μια πίεση καθώς δεν είχαμε κερδίσει και θέλαμε πολύ το τρίποντο. Παίξαμε με μια ανταγωνιστική ομάδα και τώρα περιμένουμε το άλλο παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΟΦΙ που και σ’ αυτό θέλουμε τη νίκη. Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα στον Χαμαλάκη».

Ο Άγγελος Καρβελάς επεσήμανε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Παναγιώτη και τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια. Θα περάσουμε μετά από καιρό μια χαρούμενη εβδομάδα. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο».

Από την άλλη ο τεχνικός της ΑΕ Μυλοποτάμου Λευτέρης Βασιλειάδης ζήτησε μεταγραφές λέγοντας: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Έχουμε καλή ομάδα αλλά δεν έχουμε βάθος και θα χρειαστούμε ενίσχυση για να τα καταφέρουμε».