ο Ηρόδοτος, με Ετόφ 

Το πιο δύσκολο παιχνίδι του από την αρχή του πρωταθλήματος περιμένει τον Ηρόδοτο αύριο στα Ζωνιανά κόντρα στον Ερμή Ζ. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού πηγαίνει στα Ζωνιανά ως πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα και αήττητη σε τρία ματς και αυτά είναι που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί κόντρα στον πάντα δυνατό στην έδρα του Ερμή.

Να σημειωθεί ότι με χθεσινή ανακοίνωση ο Ηρόδοτος καλεί τον κόσμο του μετά από αίτημα του Ερμή να μην δώσει το παρόν στα Ζωνιανά για το παιχνίδι.

Ο Ηρόδοτος πηγαίνει προετοιμασμένος για μια μεγάλη μάχη αλλά χωρίς άγχος. Στόχος του είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την θετική πορεία  που έχει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας βαθμούς που θα του φανούν χρήσιμοι στην προσπάθεια για παραμονή.

Στα συν  για τον Ηρόδοτο είναι ότι αντιμετωπίζει το αυριανό παιχνίδι με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα που τον έφεραν στην κορυφή.  Στη νίκη πάντως στοχεύει και ο Ερμής Ζ. που είναι αήττητος, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία στην έδρα του μέχρι τώρα με ΠΟΑ και Ηλυσιακό αντίστοιχα.

Στην ομάδα των Ζωνιανών προσπαθούν να μην επηρεαστούν ψυχολογικά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και αφορούν στο φιλικό με τον Εργοτέλη και την τιμωρία τους για την οποία έχουν ήδη ασκήσει έφεση.

Αγωνιστικά σε ό,τι αφορά τον  Ηρόδοτο θα παραταχθεί  αύριο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να στηρίζεται στους παίκτες που έπαιξαν στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο.