ΠΟΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ

Τον δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα, τον πρώτο του εκτός έδρας, απέσπασε χθες ο ΠΟΑ στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά. Το παιχνίδι έληξε με λευκή ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που σε γενικές γραμμές αφήνει ικανοποιημένους τους “πράσινους”, αν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσαν να σκοράρουν και να φύγουν ακόμα και με τη νίκη.

Ο ΠΟΑ  μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ και στο 6’ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ντάμπο για να ανοίξει το σκορ. Στο 20’ η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Έσλερ, όμως ο Παπαδάκης απέκρουσε εντυπωσιακά και  κράτησε το μηδέν για την εστία του. Στο ημίωρο του  παιχνιδιού ο Ντάμπος είχε και πάλι την ευκαιρία να σκοράρει, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυρίτση στην τελευταία καλή φάση στιγμή για το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΟΑ μπήκε με αυτοπεποίθηση και στο β’ μέρος  και λίγο έλειψε να φτάσει στο γκολ με τον Τριανταφύλλου στο 65’ που δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά, ενώ στο 70’ ο Κωνσταντινίδης σούταρε αλλά ο Παπαδάκης ήταν και πάλι σε σωστή θέση και έσωσε την εστία του από μια δύσκολη στιγμή.

Μια ακόμα καλή ευκαιρία έχασε ο ΠΟΑ στο τέλος του αγώνα μετά από κόρνερ  και  σουτ του Πατινιώτη το οποίο απομάκρυνε ο Κυρίτσης με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση για την ομάδα του Ηρακλείου. Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης από τον Πειραιά.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κυρίτσης, Τσαφταρίδης, Μπουρδούβαλης, Έσλερ, Καρακώστας, Τεγούσης, Κοντογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Μιχελής, Ρέντζης, Καϊμακαμούδης

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Καρβελάς, Πατινιώτης, Τοπάλι (75’ Ρωμανάκης), Χαρίτος (70’ Μπέρκης), Χατζηανδρέου, Ντάμπος (80’  Φραγκιαδάκης), Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης (85’ Βρεττός).