Α.Ε. Μυλοποτάμου στον Ταύρο

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν χθες στο γήπεδο του Ταύρου στο παιχνίδι του Φωστήρα με την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Με τη λήξη του ημιχρόνου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερα άτομα όρμησαν προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μυλοπόταμου μέσα στη φυσούνα και άρχισαν να γρονθοκοπούν ανηλεώς όποιον έβρισκαν μπροστά τους!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Δημήτρης Μυρθιανός και ο Άλμπι Λένγκα να μεταβούν στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις μετά τα χτυπήματα που δέχτηκαν. Παρόμοιο σκηνικό έγινε και με τη λήξη του αγώνα, ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.

«Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπου έπρεπε να χάσουμε, διότι αν κερδίζαμε ίσως να μην φεύγαμε ζωντανοί» έλεγαν από την ομάδα της ΑΕ Μυλοποτάμου, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ μέχρι και μία ώρα μετά το τελικό σφύριγμα βρίσκονταν ακόμα στο γήπεδο με διμοιρία ΜΑΤ να βρίσκεται στο γήπεδο προκειμένου να τους προστατέψει, και αποχώρησαν με τη συνοδεία τους.

Μετά από όλα αυτά, το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, με τον Φωστήρα να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0. Ο «φονέας» στο ντεμπούτο του Νίκου Μεσολόγγη στον πάγκο του προηγήθηκε στο 25’ με τον Μπιταξή και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια όπου είχαμε την επίθεση την οποία καταγγέλλουν οι Ρεθυμνιώτες. Στην επανάληψη και με όλο αυτό το κλίμα να έχει διαμορφωθεί οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δυο γκολ. Στο 64’ ο Δωροβίνης με πέναλτι έκανε το 2-0, με τον Νικολόπουλο στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ:  Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Στρίγγας (76’ Πρίκας), Μπιταξής (90’ Παπανικολάου), Σίμωσης, Δωροβίνης (82’ Χαρίτος), Μήτκας (61’ Νικολόπουλος).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ: Λουτριώτης, Σιόρε, Στούπης, Λένγκα (75’ Σηφάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μπακάλης, Ντινιωτάκης, Κριτσωτάκης (58 Μερτίρι), Μηνα, Βιτώρος.

 

ΕΡΜΗΣ Ζ.-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  1-1

Σώθηκε στις καθυστερήσεις

Αήττητος παρέμεινε ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηλυσιακό, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Πασιαλής αποδείχθηκε “από μηχανής θεός” στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Νωρίτερα (70’) ο Μάλτσι είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Διαιτήτευσε ο Χαραλαμπάκης(Ηρακλείου) με βοηθούς τους  Μαυραντωνάκη, Τρουλλινό.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Σταθουλόπουλος (67’ Πασιαλής), Σκουτέλης (77’ Κλίνης), Σταθόγλου, Τοπούζης, Χατζηδημητρίου (89’ Γιακουμάκης), Πλουσής (48’ λ.τ. Νοκάι).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης (32’ λ.τ. Παπαδημητρίου), Αμανατίδης, Τριανταφύλλου (56’ Μάλτσι), Τσίτσαρης, Ιωάννου, Κέντζος (76’ Γεωργαμλής), Σουλελές (90’ Τσινιάς).

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΟΦΙ  0-2

Σπουδαίο “διπλό” στο ντέρμπι

Τη δεύτερη σερί νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΙ κερδιζοντας στο κρητικό ντέρμπι εκτός έδρας την Παλαιόχωρα με σκορ 2-0.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 69’ με τον Κορέτα και  στο 72’, με το Μίγγα.

Ο ΟΦΙ έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ αντίθετα η ομάδα της Παλαιοχώρας έμεινε στους 2, μένοντας πίσω από νωρίς στη βαθμολογία.

Διαιτήτευσε ο Σταυρουλάκης  (Ρεθύμνου).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Θοδωράκης, Κορνελάτος, Μανουσάκης, Ζαϊμίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης, Κερμενίδης, Μανουσάκης

ΟΦΙ: Πρίφτης, Πηγιάκης, Λιλάι, Μίγγας, Κορομηλάς, Χριστάκης, Μπλέντι, Ουζούνογλου, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Κορέτα.